Дамбраускас: Очаквам абсолютно различен ЦСКА срещу нас

NetNews

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас призна, че очаква различен ЦСКА в сряда. Тогава разградчани гостуват на „Армията“ за първия полуфинал между двата отбора в турнира за Купата на България. Наставникът на деветкратните шампиони даде пресконференция.

"Очаквам абсолютно различен мач от този, който вече играхме. Треньорът не е същият, всички знаем какъв тип треньор е и какъв играч е бил Любослав Пенев. ЦСКА ще бъде с много по-различно лице. От собствен опит знам, че когато дойде треньор, изповядващ философия за атакуващ футбол, се вдига атмосферата, защото играчи от такова ниво винаги искат да играят атакуващо. Ние трябва да бъдем готови да посрещнем всичко, което може да ни предостави ЦСКА и да си играем нашата игра“, заяви литовецът.

"Аз обаче също искам Лудогорец да е активен на терена. Футболистите трябва да знаят начина, по който искаме да играем, да атакуваме и да се защитаваме. Търсим правилния баланс, който да ни донесе успеха във въпросните мачове. Мачът в сряда е първото полувреме, а второто ще бъде следващата седмица. Резултатът от първия мач няма да гарантира място на финала. Смятам, че успяхме да направим добър тренировъчен процес и подобрихме някои неща. Всички тренираха добре, но ни липсваха официалните мачове“, каза Дамбраускас.

Трима ключови футболисти на Лудогорец тренират с основната група, въпреки проблемите, които имаха. Решението дали Антон Недялков ще играе срещу ЦСКА ще бъде взето след утрешната тренировка. Светослав Дяков и Пламен Илиев също са готови за двубоя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изтекоха личните данни на над 533 милиона потребители във Facebook

Лични данни на над 533 милиона души бяха публикувани в хакерски форум тази събота след като един от потребителите е качил база данни с личните данни на хора от над 106 държави. Още през месец януари, IT компания за сигурност е предупредила за възможно изтичане на данните, а вече няколко […]