Даниел Димов: Гледаме да забравим негативното от този мач

NetNews

Защитникът Даниел Димов изрази своето мнение след загубата на България от Швейцария в световна квалификация в София. Родните национали загубиха с 1:3, а Димов записа своя официален дебют.

„Не трябваше да допускаме тези грешки, но ги допускаме. Мачът се разви много бързо и това ни стъписа в първите минути. Похвалното е, че през втората част показахме как трябваше да играем през първото полувреме”, коментира той.

„Не бих казал, че имаше прекомерна липса на самочувствие.. Просто стечение на обстоятелства. Както аз, така и повечето момчета са нови. Нов селекционер, нова схема. Стараем се да се сработваме. Гледаме да забравим негативното от този мач, само след два дни идва нов мач и трябва да излезем с чисти глави”, каза още Димов.

„Трябва да се отърсим, нямаме друг избор. Излизаме на терен и трябва да се противопоставим по на добрия начин”, завърши бранителят.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕС подаде ръка на Турция

Европейският съвет обяви готовност да продължи своето сътрудничество с Турция, съобщи Ди Велт. Предстои да се реши бъдещето на сътрудничеството. Това ще стане през юни. Изразяват се надежди до тогава турското правителство да продължи да търси стабилност в региона. ЕС ще наблюдава преговорите с Кипър. Предстои изготвяне на условията за […]