Да послушаме кино с Хилда Казасян в Ямбол

NetNews

Хилда Казасян и Плевенската филхармония гостуват в Ямбол в четвъртък, 24 юни, с вълнуващия проект „Да послушаме кино“, с който ще пренесат публиката в света на вълшебната българска филмова музика от любимите ленти. Концертът ще се състои от 21:00 часа на Лятното кино в Градския парк. Специални гости ще бъдат Теодосий Спасов и Васил Петров. В програмата са включени познати мелодии от български игрални филми за всички времена като „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др. Диригент – Борислав Йоцов.

Ще участват още едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България: Христо Йоцов – барабани, Живко Петров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Михаил Йосифов – тромпет.

„Да послушаме кино“ е и заключителният концерт-спектакъл на Музикални празници „Златната Диана“ 2021.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

iPhone 13 ще бъде представен на 14 септември

Макар да знаем повечето подробности за новия iPhone 13, то феновете на марката очакват с нетърпение неговото официално представяне, а според различни слухове, то ще се състои на специално събитие на 14 септември. Както и до сега, новият iPhone ще е достъпен за поръчки само няколко дни по-късно, като се […]