ДБ разочаровани за мандата

NetNews

„Честно казано, малко сме разочаровани от този развой на събитията. „Демократична България“ имаше готовност и капацитет да състави правителство“ – това призна пред камерата на бТВ Петър Маринов.

Минути по-рано президентът Румен Радев обяви, че е избрал да даде последния проучвателен мандат за съставяне на кабинет на БСП.

Ще подкрепи ли дясното обединение правителство на левицата? „Тепърва ще дискутираме на парламентарна група. Ние сме заявили категорично, че кабинет с премиер Корнелия Нинова и мандат на БСП няма да подкрепим“, обяви Маринов.

Той отбеляза, че „изключително важно за българите в чужбина“ е отпадането на ограничението от по 35 секции в страните извън ЕС.

Негова лична законодателна инициатива, която се надява да прокара в рамките на това Народно събрание, е увеличаване на прага на задължителната регистрация по ДДС. По думите му това ще помогне на малки и семейни фирми и на самонаети лица.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко се окопава във властта с далаверите на един Ревизор

Безумията на Ревизоро в Министерството на околната среда и водите (МОСВ) продължават с пълна сила, под взора на неговия господар и ментор Бойко Борисов. След като на 15 януари 2020 година Емил Димитров с прякор Ревизоро беше избран за министър на околната среда и водите и сипеше люти закани за […]