Двама журналисти нападнати в ефир по време на 1/2-финалите на Лига Европа

NetNews

Ръководството на английския Уест Хем разследва твърдения, че двама германски коментатори са били нападнати по време на първия полуфинален сблъсък от Лига Европа с Айнтрахт Франкфурт в четвъртък вечер.

Според информациите, германските журналисти Филип Хофмайстер и Тим Брокмайер, които работят за станцията Хесишер Рундфунк, са пострадали, докато били в ефир. Инцидентът е станал след изравнителния гол за домакините дело на Михаил Антонио в 21-та минута. „Добре сме. Всичко най-хубаво на всички привърженици на Уест Хем, които обичат футбола и уважават своите опоненти“, написа в Туитър Хофмайстер в четвъртък вечер.

„Клубът е наясно с инцидента и ще работи, за да идентифицира извършителя. В съответствие с нашия подход за нулев толеранс, полицията ще получи данните на всяко идентифицирано лице. То ще получи забрана за неопределено време и няма да има възможност да влиза на „Лондон Стейдиъм“ или да пътува с клуба. Няма място за подобен тип поведение“, каза говорител на „чуковете“.

Лондончани отстъпиха на германците с 1:2 в първия мач от последните четири във втория по престижност европейски клубен турнир. Ансгар Кнауф даде аванс на Франкфурт още в първата минута, преди Антонио да изравни. Даичи Камада обаче след почивката донесе победата на Айнтрахт. Реваншът в Германия е следващият четвъртък.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Италианската икономика се е свила с 0,2 на сто през първото тримесечие

Брутният вътрешен продукт (БВП) на Италия се е понижил с 0,2 на сто през първото тримесечие под влиянието на войната в Украйна и скока на цените на електроенергията. Това съобщи днес в първата си прогноза статистическият институт Истат (Istat), цитиран от Франс прес. Този резултат обаче е по-добър от очаквания, […]