Депутатът Златомира Мострова (ИТН) кани граждани на приемен ден в Ямбол на 16 май

NetNews

Народният представител от „Има такъв народ” Златомира Мострова ще има приемна за граждани в Ямбол в понеделник – 16 май. Срещите ще бъдат в офиса на „Има такъв народ“ в Ямбол, ул. „Джон Атанасов“ №9, ет.1.

На последните парламентарни избори Златомира Карагеоргиева-Мострова влезе като народен представител от Бургас, но продължава да има активна позиция и по проблемите на регион Ямбол.

В личния си профил тя кани всеки, които иска да сподели проблем или да коментира актуални теми от работата на парламента, да участва в приемния ѝ ден.

Мострова е зам.-председател на комисията по Транспорт и съобщенията в Народното събрание,  член е на комисията по Конституционни и правни въпроси, и на тази по Земеделието, храните и горите.

Предварителни въпроси могат да бъдат отправяни на електронен адрес: Zlatomira.Karageorgieva@parliament.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мераклия преследва жена из целия Благоевград, за да я изнасили

Благоевградчанин бе осъден на 2 г. затвор заради опит за изнасилване на непозната жена. Случаят на сексуално посегателство в центъра на Благоевград е преди две години, по време на извънредното положение заради Ковид-19, а разигралите се сцени на насилие и преследване сякаш са извадени от сценарий за психотрилър, но са […]