Депутат заплаши Радев с главния прокурор след заканата на президента към Борисов

NetNews

Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков отговори на президента Румен Радев, който по-рано днес беше в Раковски по случай Съединението на България и захапа Бойко Борисов, като заяви, че „единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”.

Малко преди коментара на Радев пък самият Борисов честити празника на всички наши сънародници, но и нападна държавния глава.

Ето какво написа сега Шишков, продължавайки войната:

Висша форма на лицемерие:

Да посетиш града, чийто най-светъл празник пренебрегна насрочвайки избори точно тогава!

Да посетиш църква, пред която твоите предшественици спираха хората да влизат, а след това пребиваха в районното свещениците!

Да посетиш селото, чийто поминък затри от неспособност да управляваш държавата, за да дадеш празни обещания за пореден път!

Да си правиш предизборна кампания на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от държавата, посрещнат от партийните активисти на най-мракобесната партия в историята на България!

Да се опитваш в деня на Съединението за пореден път да разединяваш!

Вероятно целта е прошка. Не, не можем да простим. Защото помним. Защото миналото никак не е далечно. Делят ни по-малко от 15 години от него!

И ако нечии думи ще бъдат важни пред следващия главен прокурор, то и настоящият има много да пита. Само след два месеца!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ямбол отбеляза 136 години от Съединението

Денят на Съединението бе отбелязан в Ямбол с ритуал по издигане на националното знаме и церемония по поднасяне на венци и цветя. Празникът пред сградата на общината започна в 10:15 часа с маршове, изпълнени от Духовия оркестър при Народно читалище „Съгласие – 1862“ – Ямбол с ръководител маестро Васил Шейтанов. […]