Десетки хиляди пчели превзеха кола за минути

NetNews

История, разказана от пожарната в Лас Крусес, показва как пожарникарите се справят отлично, не само с огън, но и с няколко хиляди пчели, избрали случаен автомобил за техен дом. Случката се развива в градчето в Ню Мексико, а за ново жилище е избран стар Buick.

Мъж, чието име не се споменава, взел назаем кола от приятел, за да отиде до близък супермаркет и поради топлото време, оставил автомобила с отворен прозорец. Човекът приключил с покупките в рамките на 10 минути и се върнал обратно към Bucik-а, оставил торбите в багажника и тръгнал към вкъщи, без дори да подозира какво се крие в задната дясна част.

Малко след като потеглил, той видял хилядите пчели и отбил, обаждайки се на местната пожарна. От там веднага потърсили един от своите колеги, който не бил на смяна, но се занимавал с пчели. Той веднага откликнал на обаждането и успешно изкарал всички пчели, които след претегляне установил, че тежат над 1.6кг. По-късно насекомите са преместени в кошери, собственост на помогналия пожарникар.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Републиканци: Нашата цел е да работим устойчиво, без да прекрачваме граници

Проведохме една добра кампания в София. Без напрежение и с много желание за различен подход. Успяхме да се сработим и да обединим хора около нас. Времето беше кратко, но достатъчно, за да покажем отношение. Искахме да докажем, че в политиката може да се търси разбирателство и обединение около личности и […]