Десислава Атанасова: Хората усещат истината и лъжата, демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе

NetNews

„Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация… Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден – справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тя подчерта, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

„Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, министърът на икономиката си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“, допълни Атанасова.

И коментира и друга актуална тема – тази с подслушванията и използването на СРС. В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:

„ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Играчите на Челси ще си разделят 10 милиона паунда

Футболистите на Томас Тухел ще си разделят бонус от 10 милиона паунда за триумфа в Шампионската лига. Лондончани победиха с 1:0 фаворизирания тим на Манчестър Сити и по този начин донесоха втори трофей на клуба от най-престижната надпревара. Още след елиминирането на Реал Мадрид в полуфиналите футболистите са си гарантирали […]