Деси Фотосесията си смени лицето

NetNews

Деси Фотосесията смени лицето си след серия от четири операции.

Тъмнокосата фурия вече е в отбора на блондинките с нов нос, устни, скули и очи. Според запознати тя обмисля и още една промяна- смаляване на бюста. Причината за това е гръбначно изкривяване, за което се жалва преди време.

От последните снимки на Деси, споделени в социалните мрежи става ясно, че от огромното количество хиалурон в устните ѝ няма и следа. Подчертан остава единствено контура, който според почитателите е естетически издържан.

View this post on Instagram

A post shared by Desislava Dimitrova (@desi_dimitrov)

По-фрапираща се оказва ринопластиката, която в последно време е особено популярна сред звездите. Вместо остър връх на носа към днешна дата Деси може да се похвали с дълъг и чип нос. Следваща корекция е в зоната при очите, които вече са дръпнати, придавайки екзотично излъчване на нашенката, пише вестник „Телеграф“.

Всичко това е допълнено от ясно изразени скули.

View this post on Instagram

A post shared by Desislava Dimitrova (@desi_dimitrov)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Димитър Илиев отнесе сериозни подигравки в Испания

Българският национал Димитър Илиев търпи сериозни подигравки в Испания за пропуска си от бялата точка в мача срещу Литва, загубен от България с 1:3. Илиев пропусна дузпа при резултат 1:0 в полза на домакините от Литва. Той стреля твърде слабо, а вратарят с лекота улови. Елитният испански вестник AS прави […]