Детските колички също станаха екологични

NetNews

През последните години наблюдаваме процес при който все повече автомобилни производители преминават към гама с преобладаващи модели на ток и все повече марки представят планове за изцяло електрическо бъдеще.

Един от най-известните производители на детски колички – Matchbox, също преориентира част от бизнеса си към екологични автомобили и представи нова серия играчки, които опазват природата.

Започвайки от опаковката, която е направена от рециклирана хартия и достигайки до количките, които също са направени от рециклирани материали. Моделите включват BMW i8 и i3, Nissan Leaf, Toyota Prius, камион с бранда на Matchbox и дори Tesla Roadster, чието пускане на пазара през следващата година може да изпревари това на истинския автомобил. На снимките можем да видим дори зарядна станция за електромобили, която е част от бензиностанция.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сигнал към ФАКТИ: Ремонтират път след 40 години, асфалтът обаче се полага върху сняг

„Ремонтът на 18 км от третокласния път III-164 Своге-Свидня-Искрец-Бучин проход започна в края на октомври м. г. веднага след осигуряване на финансов ресурс. Третокласното трасе не e основно ремонтирано откакто е построено преди повече от 40 години“. Това казаха от Агенция „Пътна инфраструктура“ в свой отговор на въпроси на ФАКТИ. […]