Джамбазки: Няма да влизаме в нова коалиция с ГЕРБ

NetNews

"Няма основа, на която да се говори за сътрудничество с ГЕРБ", заяви пред БНР евродепутатът Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО, част от коалицията "Българските патриоти". Той подчерта, че "Обединени патриоти" са били коалиционни партньори на ГЕРБ в управлението на страната в последните 4 години заради неща, които са били важни за ВМРО и са понесли репутационни щети от това.

Джамбазки беше категоричен, че не биха влезли в нова коалиция с ГЕРБ

"Това, че не влязохме в 45-ото Народно събрание е ясен знак от избирателите за това", каза той.

Отстъплението на лидерите на формациите в коалицията "Българските патриоти" той определи като гаранция, че егото е преглътнато и няма да пречат "нелицеприятните думи", които те са разменяли помежду си през годините.

В предаването "Неделя 150" евродепутатът коментира санкциите, наложени от САЩ санкции на български физически и юридически лица:

"В докладите на ЕК досега не е имало посочено нито едно име. … ДПС членува в групата на АЛДЕ/Обнови и ние многократно сме питали какво е отношението им към депутата от ДПС в българския парламент, а той (Делян Пеевски – б.р.) беше избран и за евродепутат. … ЕК и ЕП показват политическо лицемерие".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Халф на Италия: Най-хубавото преживавяне до момента в кариерата ми е голът срещу България

Полузащитникът на Италия Мануел Локатели определи гола си срещу България като връх в неговата кариера досега. 23-годишния футболист на Сасуоло вкара едно от попаденията за "скуадра адзура" при успеха с 2:0 в София в световна квалификация в края на март. Това бе първо попадение на Локатели с екипа на Италия […]