Дженифър Грей не можела да понася Патрик Суейзи преди „Мръсни танци“

NetNews

Дженифър Грей заяви, че не е искала да се снима с Патрик Суейзи в „Мръсни танци“.

Преди това актьорите се снимат заедно в „Червена зора“, а работата със Суейзи оставя у Грей лошо впечатление. Според нея той постоянно я дразнел.

„Патрик винаги се шегуваше с мен и с всички останали. Той беше мачо и аз не можех да го понасям“, сподели Грей.

Тя не иска да се снима с него в „Мръсни танци“, въпреки изключителните танцови умения на Суейзи. По време на прослушванията, обаче Суейзи се извинява на Грей за поведението си.

„Той ми каза: „Обичам те, обичам те и съжалявам“, спомня си тя и добавя, че в очите му имало сълзи.

Актрисата добави, че Суейзи е имал истинска естествена харизма. Химията, която се е появила между тях още по време на прослушванията, е важна част от успеха на филма, добави тя.

По-рано беше съобщено, че актрисата ще участва в снимките на продължението на „Мръсни танци“. Все още няма други подробности за филма.

Патрик Суейзи, познат на публиката от „Призрак“, „Мръсни танци“ и други филми, почина през 2009 г. от рак на панкреаса, припомня БГНЕС.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Фен на Порто е починал след намушкване по време на празненствата за титлата на Португалия

Човек беше намушкан в ранните часове на неделя по време на празненствата за титлата на Португалия, която е за Порто през тази година. След намесата на лекарите, за съжаление, португалецът не е оцелял и е починал. Стотици хора се събраха около „Ещадио До Драгао“ да празнуват титлата на „драконите“, а […]