Дженифър Кулидж: Заради тази роля имах 200 сексуални партньори

NetNews

Актрисата Дженифър Кулидж, известна с ролята си на майката на Стифлър в „Американски пай”, сподели пред „Варайъти” какво ѝ е донесла популярността на франчайза. По-специално, тя призна, че ролята в популярната младежка комедия ѝ е осигурила бурен личен живот, пише БГНЕС.

„Сексуалният живот беше много интензивен след „Американския пай”. Този филм донесе много бонуси – ами например 200 души, с които никога нямаше да си легна, ако не беше този филм”, каза актрисата.

Във филма колоритната актриса играе майката на един от главните герои, която съблазнява приятеля на сина си. След излизането на тази лента терминът MILF (Mother I’d Like To F * ck) стана широко популярен.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Coolidge Fan Page! (@jennifercoolidgefanpage)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daily Mail (@dailymail)

По време на снимките на „Американски пай” Дженифър е на 38 години и има слаба филмография. Ролята на фаталната съблазнителка мигновено я направи известна и ѝ осигури място в световната поп култура, а образът на „майката на Стифлър” стана емблематичен.

Сега Дженифър участва в мюзикъла „Професия блондинка” в Лондон. Тя играе героя си Полет от едноименната комедия, написана през 2001 г.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Chicks Pick on Flicks (@chickspickonflicks)

Освен това Кулидж е заета на снимачната площадка с втория сезон на сериала на HBO „Бял лотос”, който ще излезе през октомври. За приликата с героинята си Таня актрисата казва:

„Мъжете винаги са ми били слабост и като много жени често се прахосвам по тях. Прекарах голяма част от живота си в преследване на недостъпни мъже и това не доведе до нищо”.

За личния живот на Кулидж се знае много малко. В предишни интервюта тя споменава, че дълго време след премиерата на „Американски пай” е имала афери само с по-млади мъже. Напоследък пък единствено споделя, че е щастлива в личния си живот, но не назова партньора си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от PopCulture (@popculture)

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Никола Стоянов: МИ ще бъде гласът на бизнеса в кризисния щаб

„Всички знаете каква е ситуацията в света и в България – тежки дни очакват хората в България и бизнеса, затова трябва да използваме оставащите топли дни, за да се подготвим за идващите трудни времена през зимата“, заяви служебният министър на икономиката Никола Стоянов, който на брифинг пред медиите представя екипа […]