Джерард навива Суарес да премине в Астън Вила

NetNews

Астън Вила е един от основните кандидати за подписа на нападателя Луис Суарес. 35-годишният ветеран става свободен агент през лятото и със сигурност ще си тръгне от Атлетико Мадрид, като новината вече бе потвърдена и от треньора Диего Симеоне. Няколко клуба вече кръжат около уругваеца, като един от тях е именно Астън Вила, съобщава „Фишайес“.

В момента начело на бирмингамци е Стивън Джерард, като именно това може да бъде ключът към евентуален трансфер на Суарес на „Вила Парк“. Двамата са бивши съотборници от Ливърпул и са в отлични отношения. Освен това в клуба се очаква да остане и Фелипе Коутиньо, който ще бъде откупен от Барселона, а така тримата бивши играчи на мърсисайдци ще се съберат отново заедно.

Астън Вила обаче ще има сериозна конкуренция за подписа на нападателя и то от клубове с доста по-добри позиции и по-големи финансови възможности. Говори се, че Суарес е желан и от Севиля и Интер. Освен това и двата клуба ще играят в Шампионската лига, докато бирмингамци не могат да осигурят европейски футбол на нападателя, а това е важно за него в залеза на кариерата му.

През този сезон Суарес изигра 34 мача за Атлетико, в които има 11 гола и 3 асистенции на сметката си.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Путин пряко се намесва в офанзивата в Донбас

Президентът на РФ Владимир Путин и началникът на Генщаба ген. Валерий Герасимов пряко се намесват и ръководят офанзивата на руската армия в Донбас, предаде Би Би Си, позовавайки се на източник, пожелал анонимност. На 24 февруари руската армия предприе непредизвикана пълномащабна война срещу Украйна. Руските окупатори бяха разгромени в Киевска […]