Джиджи Хадид страда от автоимунно заболяване опасно за живота

NetNews

Джиджи Хадид има фенове по целия свят, но не всички от тях знаят за тайна част от живота ѝ.

Супермоделът страда от автоимунно заболяване от дете, което излага живота ѝ на все по-голям риск с годините!

Болестта и нейните ефекти върху Джиджи са станали неизбежни, защото тялото ѝ се е променило заради нея. Споменатото заболяване се нарича болест на Хашимото. Заради болестта тялото на Джиджи е подложено на множество неприятни симптоми и това кара телесната ѝ температура и теглото ѝ да се променят драстично.

Това е основно причината, поради която Джиджи изглежда е отслабнала драстично с годините. Джиджи също се сблъсква с огромен срам заради автоимунното разстройство, като хората казват омразни неща за това, че е твърде слаба, пише Жената Блиц.

Тя също така е заявявала в миналото, че не ѝ пука дали е пълничка или кльощава, стига да е здрава.

След като била правилно диагностицирана с болестта през детството си, Джиджи започнала да приема лекарства от много малка, което помогнало здравето ѝ да се стабилизира.

Въпреки това, лекарствата все още карат тялото ѝ да се метаболизира по различен начин.

Но жалкото е, че лекарите все още не знаят причината защо хората получават това заболяване, а също така е наистина трудно да се диагностицира. Ако заболяването не бъде открито навреме, то може да съсипе органите в организма. Паник атаките също са присъщи за тази болест.

Джиджи е минала през множество изследвания, докато стане ясно къде се крие проблемът във влошеното ѝ здраве. Заболяването може да доведе до драстично качване на килограми, както и драстичното им сваляне.

Моделката също така трябва да яде определени продукти. Диетата ѝ е строга и много рядко си позволява да хапва т.нар. „джънк фууд“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

САЩ заявиха, че са провели успешен тест на хиперзвуково оръжие

ВВС на Съединените американски щати заявиха, че са провели успешен тест на хиперзвуково оръжие, което лети с пет пъти по-висока скорост от звука, съобщава Ал-Джазира. Тестът бе проведен край бреговете на Южна Калифорния, когато бомбардировач B-52 изстреля въздушно изстрелвано оръжие за бързо реагиране (ARRW), съобщиха от американските ВВС, цитира news.bg. […]