Джокович: Надал и Федерер са легенди, те са причината да съм тук

NetNews

Спечелилият 6-ата си титла на Уимбълдън Новак Джокович коментира успеха, но отдаде заслуженото и на опонента си тази вечер – Матео Беретини.

"Беше повече от битка, искам да поздравя Беретини, тежък мач днес, знам, че не е най-хубавото чувство да загубиш финала, истинска италианска машина, какво да кажа: Обичам Ви", коментира той.

"Най-голямата ми мечта като дете беше да спечеля Уимбълдън, не приемам това за даденост, това е привилегия и чест. Повтарям се, изумително да стоя тук с шестата си купа. Трябва да отдам нужната чест на Надал и Федерер, те са легенди в този спорт, те са причината да съм тук в този момент, помогнали са ми да бъда по-силен физически, ментално, в първите години губех мачове от тях, последните 10 години са едно изумително пътешествие за мен, и то няма да спре тук", каза още сърбинът.

"Надявам се, ще се опитам да го направя, играя добре, играя най-добрият си тенис в момента, нека да продължим напред", добави той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Антоний Тодоров: Поредица от избори ще вкара чудовище в парламента

Ниската избирателна активност беше най-големият риск, от нея със сигурност ще пострадат по-младите партии. Това заяви пред БГНЕС политологът проф. Антоний Тодоров. Той поясни, че тези партии нямат трайни структури, нито лоялни избиратели. Тодоров запита какво са направили те, за да мобилизират избирателите – както собствените си, така и хората […]