Джорджо Киелини готви грандиозна новина след финала за Купата на Италия

NetNews

Тази вечер от 22:00 часа българско време Интер и Ювентус излизат в пряк спор за Купата на Италия, като в него се очаква да вземе участие легендата на италианския и световния футбол – Джорджо Киелини. Централният бранител на „старата госпожа“ призна по време на пресконференцията преди мача, че обмисля дали да не сложи край на кариерата си.

„Предпочетох да изчакам да финала, за да мога да се концентрирам върху играта и изпълнението на голямата цел. Мислех да се откажа още след Европейското първенство, но размислих. Нека изиграем сега и този мач, пък ще видим“, каза 37-годишният защитник, цитиран от Gazzetta dello Sport.

Киелини има договор с „бианконерите“ до 2023 г., но надали някой ще го спре, ако реши да окачи бутонките след края на настоящата кампания. Той е дал толкова много за Ювентус, че надали някой би си променил мнението за него, каквото и да стане оттук до края на футболното му пътешествие.

Джорджо Киелини има до момента 20 трофея в цветовете на Юве и по всичко личи се е прицелил към №21.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

В ДНР смениха името на площад „Конституция” с това на 25-годишен „герой” от „спецоперацията в Украйна”

„Героят на Русия Нурмагомед Гаджимагомедов” е новото име на площада в Донецк, съобщава „Новости Донбасса”. Досега площадът носеше името „Конституция”.
колаж площад в Донецк