Джошуа и Фюри се договориха за два мача помежду си

NetNews

Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са подписали договор за два мегасблъсъка помежду си, информират водещите британски медии. През последните месеци двамата шампиони в тежка категория водеха ожесточени преговори, като още не са известни нито дата, нито място на дългоочакваните събития.

“През следващите седмици ще работим усилено, за да осигурим и договорим дата и място на най-голямата битка в историята на бокса”, коментира накратно Еди Хърн пред Sky Sports.

"Най-тежката работа е свършена, защото всичко е подписано. Всички страни вложиха много усилия, за да стане това факт. Това ще бъде най-големият мач в бокса и едно от най-големите спортни събития в света. Ще бъде голяма победа за всяка страна, която пожелае да домакинства това шоу. Желанието ни е мястото да бъде уточнено през следващия месец", допълни Хърн.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Литва не намерила адреса на Филип Киркоров

Представители на Литва обясниха защо Филип Киркоров не е бил уведомен за забраната да влиза в страната, съобщи РИА Новости. Страната издаде забрана за влизането на певеца в началото на годината. Оттам обясняват, че не са могли да разберат къде живее Киркоров. Официалните представители не са имали личен негов адрес. […]