Джошуа: Ще победя два пъти Тайсън Фюри, после ще си върна колана на WBO от Усик

NetNews

Единственото препятствие пред световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа по пътя му към обединителен двубой с шампиона на WBC Тайсън Фюри е задължителният претендент на WBO Александър Усик.

Ако Усик откаже да приеме сделка, за да отстъпи, тогава Джошуа може да бъде принуден да освободи титлата на WBO, за да бие с Фюри.

„Ще се интересуват ли хората, ако трябва да оставя колана си на Усик? Ще трябва ли да се откажа от колана си? Все още не съм напълно сигурен. Не искам, защото това е „пътят към безспорен“ шампион. Но знам, че когато победя Фюри, така или иначе ще се върна и ще се бия за този колан – такава ще бъде моята цел“, каза Джошуа.

Joshua: I Could Beat Fury Twice, Then Circle Back and Reclaim WBO Title https://t.co/P7b66vsU7o pic.twitter.com/N4LKvcJC8M

— BoxingScene.com (@boxingscene) December 28, 2020

„Искам да се бия с Фюри, да го победя отново в реванша – две трудни препятствия, сериозни битки – после ще се върна незабавно, за да се опитам отново да се бия за тази титла.

Не знам каква е ситуацията на Фюри с Уайлдър. Моята ситуация е, или да се откажа от колана на WBO, или Усик ще остъпи.“ каза Джошуа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Путин и Натаняху обсъдиха ситуацията в Сирия

Руският президент Владимир Путин и премиерът на Израел Бенямин Натаняху обсъдиха ситуацията в Сирия. "Обсъдена беше регионалната проблематика в Близкия Изток с акцент върху някои аспекти на развитието на ситуацията в Сирия" се казва в съобщение на руската президентска пресслужба. В проведения днес телефонен разговор двамата са обсъдили и актуални […]