Джулиана Гани била страшно срамежлива и притеснителна

NetNews

Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани започнала с фотосесия във ваната на хотел в Асеновград, разкри самата тя. Красавицата си спомня добре началото на модната ѝ кариера, стартирала с курс за модели в Пловдив.

„Записах се на един курс в родния ми град за манекени в дома на модата в Пловдив, беше около три месеца, там ни обучаваха как да позираме пред обектива, как да дефилираме, но аз много исках да се разчупя още повече и тогава си спомням ме откри един фотограф през Фейсбук, който ми предложи да направим професионална фотосесия.

Отидохме в един хотел в Асеновград и започнаха снимките. Не си представяйте, че е било нещо разголено или еротично, аз бях ужасно стеснителна и много притеснителна и за такива по-секси елементи беше трудно да се говори изобщо. Трябваше ми наистина много време, за да се отпусна и да се почувствам спокойна пред камера. Снимахме навсякъде в хотела, по коридорите, в стаите, фоайето, докато не се поуспокоих и накрая сесията завърши във ваната. Беше забавно и интересно“, спомня си Джулиана.

Оттогава досега тя има зад гърба си ужасно много конкурси и както самата тя се шегува: „Най-добре е да се провери в „Гугъл“ на кой конкурс точно и кога се е явявала“. Иначе си спомня участието на „Мис Пловдив“, защото това е един от първите конкурси, на които се е явявала. След това идват още няколко по-малко известни състезания за красота, а Джули става все по-зарибена.

През 2012 г. пловдивчанката участва във второто издание на конкурса „Бест Еротик модел“,тогава прави и своите първи стъпки в поразголените фотосесии. Измежду двадесет кандидатки Гани разбива конкуренцията още с първото си излизане на сцената и печели приза за най-добър еротичен модел у нас.

Освен с корона и лента Джулката си тръгва от конкурса и с чисто нов силиконов бюст, който е и голямата награда. Това веднага отваря вратите на красавицата към нови хоризонти. С едни гърди напред Гани се включва в кастинга за Мис Силикон, който печели от първия път през 2013 г. И както самата тя казва, тогава изгрява и нейната звезда. „Не съм родена с особено голям късмет, при мен нещата, които искам стават, но винаги е въпрос на много усилия. Както се казва, да си накъсметиш късмета, но аз съм много упорита и следвам мечтите си.

Така беше и с Мис Силикон. Това е първият по-голям конкурс, който спечелих. Явих се с много вълнение и си спомням, че и тогава бях притеснена. Това са годините, в които това събитие беше много популярно и се правеше в един от най-големите клубове на нашето Черноморие, имаше над 3000 човека, които бяха дошли да гледат. Имам спомен как седях в бекстейджа и когато дойде моят ред, просто забравих да изляза на сцената, но от организаторите ми дадоха начален старт, като ме побутнаха отзад и това беше – в този миг притеснението изчезна. Емоцията беше страхотна“, разказва Гани пред „Телеграф“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ралф Рангник предложил селекция от звезди на Юнайтед през зимата, но клубът отказал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че ръководството на клуба е отхвърлило варианта да опита да привлече нападателя Душан Влахович през януари. 22-годишният сърбин премина от Фиорентина в Ювентус през последния трансферен прозорец. Рангник говори пред медиите преди гостуването на Манчестър Юнайтед на Брайтън тази вечер в среща от […]