Дива ревност мъчи Рая Пеева заради колежка

NetNews

Луда ревност мъчи актрисата, която наскоро стана тв водеща – Рая Пеева. Красивата блондинка е недоволна и не може да си намери място заради колежката си Евелин Костова, понеже безнаказано флиртувала с гаджето ѝ Явор Бахаров.

Красивата брюнетка се натиска със скандалния актьор в сериала "Съни бийч", който се завръща триумфално на малкия екран на 26 февруари. "Дразня се като гледам как моят приятел целува Евелин! Озлобявам се!", заяви уж на шега в ефир Рая, която има дълга и турбулентна връзка с лошото, но талантливо момче на актьорската гилдия Явор, съобщава "Блиц". Междувременно стана ясно, че Евелин, която се прочу като неустоимата Ивон от "Съни бийч", е получила награда за най-добра актриса в Ню Йорк за участието си в късометражния филм "Coercion". Драматичната продукция разказва за трафика на хора, а ослепителната Костова е в ролята на секс робиня.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Lancia обнови единствения модел в гамата си

Въпреки славата си и рали успехите през изминалия век, ето че Lancia предлага само един автомобил в гамата си в момента и това е малкият Ypsilon. Настоящото трето поколение бе пуснато на пазара през 2011 година, през 2015 година получи фейслифт, а сега през 2021 година моделът получава и още […]