Димитър Стоянов оглавява следващия служебен кабинет?

NetNews

Главният секретар на президента Димитър Стоянов най-вероятно ще оглави следващото служебно правителство, пише в последния си брой „Филтър“.

Той се смята за един от най-доверените хора на държавния глава и негов дългогодишен личен приятел. Следващ служебен кабинет е все по-вероятен заради поредицата от скандали, в които се завъртяха сегашните управляващи. Затова не е изключено Радев да нареди трети служебен кабинет, който да управлява до избори наесен.

Спекулациите, че служебен кабинет може отново да бъде оглавен от Стефан Янев вече не са актуални, след като генералът обяви своя партиен проект „Български възход“. Димитър Стоянов пък веднага иронизира проекта с думите „А не, благодаря“.

Димитър Стоянов не за първи път изказва остри позиции в социалните мрежи, а напоследък най-често атакува Кирил Петков и Асен Василев. Източници от „Дондуков“2 са категорични, че тъкмо на него Радев ще гласува доверие да оглави евентуален бъдещ служебен кабинет, пише седмичникът.

Президентът не само бил разочарован от метаморфозата на Кирил Петков и Асен Василев, но вече бил напълно убеден, че действията им вредят на държавата, допълва „Филтър“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Американски фонд повиши първоначалната си оферта за Милан със 100 милиона евро

Милан най-вероятно ще има нови собственици през следващия сезон, след като хедж фондът Elliott Management води преговори не с една, а с две фирми за продажбата на италианския клуб. Според MilanNews.it, американският инвестиционен фонд RedBird Capital е повишил първоначалната си оферта от 1 милиард и сега предложението за акциите на […]