Директорът на Областното пътно управление в Пловдив: Уволниха ме нагло, държаха се като завоеватели

NetNews

Директорът на Областното пътно управление в Пловдив инж. Атанас Ташков е бил освободeн от длъжност, съобщи Радио "Фокус" – Пловдив.

Той твърди, че на 2 юни е бил повикан в Агенция "Пътна инфраструктура" в София, където му е било съобщено, че го освобождават – формално, без мотиви. Било му е предложено да избере "освобождаване по взаимно съгласие" и изплащане на няколко заплати, но той не е приел това, тъй като не е съгласен с решението.

"Държаха се като завоеватели, неуважително и нагло", е споделил инж. Ташков пред "Фокус". Попитан знае ли кой ще заеме мястото му, той отговори, че вероятно ще бъде някой "по-удобен" от него.

След депутатския си мандат Ташков се върна в Областното пътно управление в Пловдив, където ползваше отпуск като народен представител.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Освободиха срещу 5000 лева ресторантьора хулиган от Пловдив

Районният съд в Пловдив е освободил под парична гаранция адвоката и ресторантьор Ивайло Пенов – нападателя на продавача на чорапи Митко. Пенов беше обвинен в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, след като беше арестуван в събота вечерта. Нападението беше извършено на 28 май. Тогава Пенов, който е […]