Дисплей с честота на опресняване 480Hz

NetNews

На международното изложение за дисплеи и иновации в Шанхай 2021 (DIC2021), което приключи в началото на юли, BOE представи повече от 60 иновативни технологични разработки за индустрията на дисплеите. Една от любопитните такива е първият в света професионален Mini-Led eSports дисплей с 480Hz честота на опресняване и свръхбързо време за реакция от 1ms.

Новият панел е разработен в BOE, който доставя екрани за почти всички най-известни световни високотехнологични производители като Acer, Lenovo, ASUS, Dell и HP. OLED панелът, показан на изложението, е с подсветка от 10 000 светодиода и има яркост 2000 нита.

Също така на изложението BOE показа гъвкави дисплеи с радиус на огъване само 4 мм, издържащи до 200 000 цикъла на огъване. Компанията планира да увеличи пазарния си дял за дисплеи с честота на опресняване от 120 Hz и повече от 24% на 50% до края на годината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Политолог: Пламен Николов е бил някакъв дребен търговец, ще го пързалят денонощно

И обществените, и политическите нагласи очакват съставяне на редовен кабинет, макар и с публично непозната фигура за премиер в лицето на Пламен Николов. "Той е алтер его, другото лице на двойствената стратегия на "Има такъв народ". Той е противоположността на Слави Трифонов и Тошко Йорданов. Посланието, което отправи – диалогичен, […]