Днес е огледална дата: какво вещае това?

NetNews

Днес е 9 септември – огледалната дата (09.09). На този ден човек усеща една много различна енергия. Като, че ли нещо мистично и неразгадано се носи във въздуха и е в очакване да бъде разкрито всеки момент. Това е денят, когато научаваме много нови неща, както за самите себе си, така и за околните, пише actualno.com.

Огледалната дата е перфектният момент, в който да се захванем с всякакви начинания, защото много бързо ще усвоим нови умения. На този ден от месеца човек се чувства по-мъдър и по-целенасочен. Приоритетите му се подреждат по правилния начин.

Освен всичко останало, на 9 септември ще имате възможността да се пречистите от всякакви негативни емоции и да забравите за страховете, които са ви преследвали.

Астролозите съветват да бъдем дейни и активни и да не позволяваме на този ден да ни подмине, без да сме ограбили неговата положителна енергия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сачева определи актуализацията на бюджета като стратегическа грешка

Ние през цялото време сме защитавали тезата, че трябва да има антикризисни мерки и актуализацията на бюджета не трябва да се ползва предизборно. Това заяви от кулоарите на парламента в ефира на Нова телевизия бившата социална министърка и депутат от ГЕРБ Деница Сачева. Тя призова да се мисли за хората. […]