Добричлии се помолиха за здравето на 3-годишния Криско

NetNews

Десетки добричлии се събраха пред храм „Свети Георги” да се помолят за здравето на 3-годишния Криско, пострадал тежко в катастрофа навръх Гергьовден и да кажат за пореден път „стоп” на войната по пътищата, предаде NOVA.

Жестокият инцидент стана на кръстовището на бул. „Русия” и ул. „Христо Ботев” в Добрич. По първоначални данни шофьор на л.а. „Ауди” преминава на червен сигнал на светофара и удря лек автомобил "Фолксваген", в което е пътувало цяло семейство.

Най-тежко е пострадало момченцето, за чийто живот лекарите все още се борят. То е медикаментозна кома, извършени са му 2 мозъчни операции. Ранени при инцидента са още 9-годишната му сестричка и майката, които са в стабилно състояние, допълва NOVA.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Издирват Каролев край връх Тодорка

Както вече ФАКТИ информира, икономистът Владимир Каролев изчезна вчера в Пирин планина. Започнала е акция по издирването му. Спасители го търсиха до късно снощи в района на хижа Вихрен. Вчера Каролев е бил в Пирин, към обяд е пуснал и лайв видео от връх Тодорка, предаде БНТ. От Планинската спасителна […]