Донарума „намигна“ на Барселона

NetNews

Вратарят Джанлуиджи Донарума подхранва допълнително слуховете за негов трансфер в Барселона. Италианският вратар изпрати ясен сигнал, след като хареса публикация в Instagram, която го свързва с трансфер в каталунския отбор. Според информацията на „Tuttosport“, Барселона предлага заплата от 10 милиона евро на сезон на вратаря.

Договорът на Донарума с Милан изтича и той няма да го поднови. Сериозен интерес към вратаря на италианския национален отбор има от страна на Ювентус и Пари Сен Жермен.

Агентът на Донарума – Мино Райола опитва да „спечели“ договор на клиента си от 10 млн. евро, което ще бъде трудно заради финансовите затруднения на клубовете след пандемията от Covid-19.

Според „Sky Sport Italia“ Барселона към момента е фаворит за подписа на Донарума, въпреки че разполага с един от най-добрите вратари в Европа Марк-Андре тер Стеген.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да предпазите очите си от коронавирус

Познанията за коронавируса сега са ни повече от нужни, за да можем да се справим със страховете си от пандемията. За момента обаче все още има много неизвестни. Ваксина не е открита, а лекарите нямат универсално лекарство. Изглежда вирусът се предава главно чрез въздушни капчици, когато хората кихат, кашлят или […]