Доставчик забрави да „вдигне“ ръчната спирачка на колата, но бе спасен от клиент (ВИДЕО)

NetNews

Авторът на видеото от Ню Хемпшир (САЩ) разказва, че е направил онлайн поръчка и при доставката шофьорът забравил да постави колата в паркинг-режим. „Брат, мисля, че колата ти тръгва“, казва той спокойно на разносвача по интеркома, точно по време, когато завършва поръчката чрез приложението. Разсеяният куриер се втурва и успява да я спре навреме, малко преди да се удари в светофарен стълб.

Оказва се, че клиентът е видял през приложението, че колата е тръгнала, но тъй като на вратата му все още стои куриерът, това го изненадва. За щастие клиентът реагира адекватно и колата е хваната навреме, а най-важното – няма пострадали. След което двамата си пожелават хубав ден, а забавната сцена е заснета от домашна камера за видеонаблюдение. Вижте.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЦИК на Босна и Херцеговина насрочи общи избори в страната на 2 октомври

Централната избирателна комисия на Босна и Херцеговина /ЦИК/ прие днес решение за насрочване на общи избори в страната на 2 октомври тази година, съобщи порталът Кликс. Избори са насрочени за избор на членове на председателството, на депутати в парламента на Босна и Херцеговина, парламента на Федерацията Босна и Херцеговина, Народната […]