Доц. Антоний Гълъбов: Служебният кабинет изкривява предизборната кампания

NetNews

"Действията на правителството много сериозно деформират предизборната ситуация, защото кабинетът не се ориентира към собствения си мандат. То действа и излъчва послания, че това, което разследва, е управлението на Борисов. Не съм чул нищо за останалите партии, което допълнително поляризира пространството". Това каза политологът доц. Антоний Гълъбов в предаването "Референдум" по БНТ. Той допълни, че политическото пространство е сплескано в два полюса – Бойко Борисов и Румен Радев.

Доц. Гълъбов беше категоричен, че говоренето от Радев и Рашков срещу прокуратурата са абсолютно недопустими. "Когато се пледира за възстановяване на държавността, такива изявления срещу институциите са недопустими", каза още той. "За какво ни е служебно правителство? Какво пречи на правителството, което носи отговорност, да подготви изборите и да имаме следващ парламент?", попита доц. Гълъбов, като уточни, че, ако има отговорност, политиците ще отидат там, където им е мястото, но не е работа на служебното правителство да прави такива неща. "Кабинетът изглежда лично мотивиран, особено при някои членове – има лична амбиция за самодоказване", допълни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Плажовете с чести нарушения минават на специален мониторинг

Както всяка година в началото на летния сезон, Министерството на туризма започна проверки по морските плажове, съобщават от ведомството. Администрацията ще следи за спазване на задълженията на стопаните им, които са уредени в приложимата законова уредба и договорите за концесия и наем. Активните проверки продължават от 01.06 и приключват до […]