Доц. Буруджиева: Нинова ме съди, запорирани са ми сметките

NetNews

Политологът доц. Татяна Буруджиева призна, че срещу нея се води гражданско дело от председателя на БСП Корнелия Нинова по повод нейно интервю. Това заяви самата тя в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

„Запорирани са ми сметките. Заради това дело не получавам заплата“, разкри Буруджиева.

„Благодаря на приятелите, които имам и които ми осигуряват правна защита“, сподели в ефира тя.

„Вероятно поводът е нещо, което вижда г-жа Нинова в качествата си на гражданин“, обясни политологът.

Дела срещу медии не са рядкост, но случаят, в който политик съди политически анализатор за мнението му, е безпрецедентен.

Относно заявката на президента Румен Радев за втори мандат, доц. Буруджиева заяви: „Той трябва да бъде издигнат от по-голяма платформа, вместо от една политическа партия. От друга страна не знам коя партия може да нареди на своите симпатизанти да гласуват за една кандидатура“.

Във връзка с новите коалиции, оформящи се преди изборите, политологът заяви: „В политиката няма вечни врагове и вечни отношения“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Македонски професор: Нека пишат каквото си искат. Македонците имат свой език

Те могат да пишат каквото си искат, това е 21-ви век, казва професорът от Института по македонски език Елка Ячева-Улчар по повод информацията, че "Бяла книга за езиковия спор между България и Македония" ще излезе скоро в България. Това е частна инициатива, в която ще бъдат представени примери за „кражба […]