Доц. Карталов: Има желание за промяна, но липсва визия за националните цели

NetNews

Мястото на младите хора е навсякъде в едно общество. Те са извор на новост, която едно общество непрекъснато трябва да генерира, коментира пред БНР доц. Кирил Карталов – философ, университетски преподавател и писател.

Има го желанието за промяна, но липсват възгледи за национални цели и приоритети, например за устойчиво развитие на България, смята Карталов.

Липсва в българското обществено пространство този дебат за целите и националните приоритети оттук насетне, подчерта той.

Кирил Карталов изтъкна, че „много внимателно, с пинцети“ трябва да се пипа онова, което касае общото благо и благото на целия народ.

Промените са най-различни, но най-същественото е една промяна да бъде добре балансирана, за да не заличава създаденото преди нея, посочи още Карталов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как холивудски звезди станаха персона нон грата?

Известните хора също грешат. Дори при тях е доста по-лесно да стъпят накриво, когато са заобиколени от цялата тази слава, пари, изкушения. Е, някои холивудски знаменитости определено стъпиха "накриво". Те бяха на върха на славата си, всички ги обожаваха, но един скандал успя не просто да прекрати кариерата им, но […]