Дубълът на Левски стартира с победа в контролите

NetNews

Наскоро сформираният дублиращ тим на Левски стартира с победа серията от контролни срещи. „Сините“ под ръководството на Елин Топузаков спечелиха с 2:0 срещу Гранит Владая на тренировъчния терен на „Герена“. Двата отбора ще играят в Югозападната Трета лига през новия сезон.

И двата гола бяха вкарани в края на двубоя. Разписаха се Георги Коричков (82) и Кристиян Красимиров (90).

„Сините“ играха с различни състави през двете полувремена. Като титуляр излезе привлеченият наскоро Нейтън Олдър, който се понрави с няколко отигравания.

Преди почивката шансове за гол се откриха пред Борислав Рупанов и Денис Динев, но те не успяха да вкарат. През втората част „сините“ създадоха още няколко добри положения, които обаче също не бяха реализирани.

Контролата бе изгледана от асистентите в щаба на Станимир Стоилов – Цанко Цветанов и Тодор Симов, както и от директора на школата Йончо Арсов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Гешев проговори за изгонените руски дипломати

Главният прокурор Иван Гешев с първи коментар за изгонването на руските дипломати. Според него това не е проблем на съдебната система. Обвинител номер едно не коментира дали в прокуратурата е постъпвала информация от службите, съобщи Нова тв. „Има разделение на властите. Това не е проблем на съдебната система”, категоричен беше […]