Дузпа в последната минута спаси Лацио от загуба

NetNews

Чиро Имобиле спаси Лацио от загуба срещу Торино с гол от дузпа в добавеното време за крайното 1:1. Това беше в среща от 5-ия кръг на Серия “А”, играна в дома на “биковете”.

Футболистите в тъмночервено се представиха доста по-добре и водеха след попадение на преотстъпения от Ювентус Марко Пяца в 76-ата минута. Малко след точния си изстрел хърватинът пропусна да вкара за 2:0, а преди почивката съотборникът му Антонио Санабрия уцели гредата. Ансалди също беше близо до гол в мрежата на Пепе Рейна.

Столичани се задоволиха със значително по-малко шансове, като Педро Родригес беше на крачка от попадение точно след почивката, а в 88-ата Имобиле също удари греда.

Така в последната минута резервният нападател на Лацио Ведат Муричи спечели наказателен удар, реализиран от капитана за 1:1.

Това е четвърти пореден двубой за “орлите” без победа във всички турнири този сезон. В класирането в Серия “А” тимът на Маурицио Сари има една точка повече от Торино.

В неделя Лацио го очаква градско дерби с Рома, докато “биковете” ще гостуват на Венеция в понеделник.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Формула 1 ще бъде в Маями през май следващата година

Първото Гран При на Маями във Формула 1 ще се проведе на 8 май, 2022 година, съобщиха организаторите в свое изявление. Състезанието ще се проведе в Маями Гардънс, на 30 км северно от емблематичния Маями Бийч. Пистата е изградена около стадион „Хард Рок“, домът на Маями Долфинс от Националната футболна […]