Дълговете на Левски към Васил Божков държат инвеститорите настрана

NetNews

Левски продължава да бори демоните си от миналото, въпреки прогресивно подобряващите се резултати на терена. Родният таблоид „Блиц“ твърди, че един от потенциалните купувачи на „сините“ – United Group, може да се откаже от плановете си за инвестиция, тъй като клубът дължи прекалено голяма сума на бившия собственик – Васил Божков.

Финансов одит е показал, че укриващият се в Дубай бизнесмен се е отказал от дължимото само вербално. По документи настоящото ръководство му дължи сума от порядъка на 6 млн. лв., по информация на SegaBG.

След снощния успех над Хамрун в квалификациите за Лигата на конференциите, Станимир Стоилов обяви, че евентуално класиране за баражите ще подсигури бюджета за заплати до Нова година. От НАП обаче имат насрочена нова среща за промяна на условията за разсрочено плащане на дълговете към данъчното, защото отборът дължи най-сериозна сума там. По последни данни от вестник „Стандарт“ сумата възлиза на около 4 млн. лв.

Общата картина изглежда обнадеждаваща за Левски, защото онези над 20 млн. лв., за които се говореше през 2020 г. осезаемо се топят, но, ако скоро не бъде намерен стабилен източник на средства, освен генералния спонсор и дарителската кампания на феновете, съдбата на един от най-големите клубове у нас остава неясна.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Китай обкръжава Тайван: ще се стигне ли до инвазия?

Има само един Китай и това е Народната република. И има и Тайван. Това ясно показа посещението на председателката на Камарата на представителите в американския Конгрес Нанси Пелоси. Докато светът бе в очакване дали Пелоси наистина ще пристигне в Тайпе, Народната република положи всички усилия да попречи на посещението и […]