Дъщерята на Алекс Сърчаджиева я остави безмълвна (СНИМКА)

NetNews

София, дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, разплака мрежата с последните си действия. Чаровното момиче изглежда не е прежалила своя баща и умили всички с това, което направи.

Нейната майка също остана безмълвна, а сълзите започнаха да се стичат като водопад, след като видя колко много тъгува София за баща си.

София показа забележителен талант в рисуването само с пръсти. Мама + Татко = София, написа дъщерята на Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева в пясъка. Надписът беше по средата на трогателна рисунка на момиченце с дълга коса и рокля.

Майка и дъщеря се радваха на слънчевите лъчи край морето и дори си намериха нов приятел – лисица. Актрисата сподели кратко видео, в което се вижда как хранят дивото животно с месо.

На 6 януари се навършиха две години от смъртта на актьора Иван Ласкин, когото повечето българи познават от сериала "Васко да Гама от село Рупча“ от 1986 г.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Строят град за 400 млрд. USD

Бившият изпълнителен директор на Walmart – милиардерът Марк Лор, обяви плановете за строителството на устойчив и екологичен град Телос. Градът получава своето име от гръцката дума "телос" което означава "висша цел". Инвестицията ще е на стойност 400 млрд. USD. Опциите къде да се намира новият град са Невада, Юта, Айдахо, […]