Дяков за треньора на Лудогорец: Ще го съдим по резултатите!

NetNews

Полузащитникът на Лудогорец Светослав Дяков сподели своето мнение след подготовката, която отборът му проведе в Турция. Според него съставът е направил това, за което е отишъл, а връзката с новия наставник Валдас Дамбраускас се подобрява, защото вече играчите се познават по-добре с него.

„Премина добре. Свършихме работата, която бяхме запланували. Започваме да разбираме идеите на нашия треньор. Той ни познава вече и по-добре. В течение на сезона трябва да подобряваме доста неща, но сме на прав път. Всеки треньор има своите особености. Нека не избързваме с приказките за него. Засега всичко е много добре. Изглежда ми много добър човек и страхотен треньор. Нека мине време. Ще го съдим по резултатите", каза ветеранът.

"Чувствам се добре физически, при мен няма някаква промяна. Наставникът има голям избор от футболисти и ще му е трудно да избира. Всеки мач ще му е трудно да определя състава. Готвим се за титлата и купата, защото от доста години не сме я печелили“, допълни още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КЗП провери 58 обекта в 10 мола и установи нарушения

След възстановяването на работата на големите търговски центрове – тип МОЛ, масово в магазините се обявиха намаления. Отстъпките от редовната цена на стоките в някои случаи е до 80%, отбелязва "България он ер". Други магазини са обявили "Тотална разпродажба". Тези намаления предизвикаха вниманието на Комисията за защита на потребителите (КЗП) […]