Евгений Дайнов: Герджиков ще се издъни като Цецка Цачева

NetNews

Очаквам кампанията на проф. Анастас Герджиков да се издъни по същия начин по който се издъни кампанията на Цецка Цачева. Дори по-лошо, защото Герджиков не е представителен за ГЕРБ. Те се опитват да се скрият зад него, а той не е изправен, няма достатъчно широк гръб зад който да се скрият. Той е наведен и плах човек. Това коментира политологът Евгений Дайнов.

„Очаквам Герджиков да има много лош резултат, очаквам да му се разпадне кампанията по някое време и очаквам Панов да вземе по-добър резултат, отколкото би изглеждало към днешна дата“, добави той пред OFFNews .

Според него Панов може да вземе поне колкото Герджиков и резултатите им да са еднакви.

По думите му Лозан Панов е чудесна кандидатура, защото е в полето на публичността от много години и повдига правилни въпроси непрекъснато – за правото, за справедливостта и т.н.

„Освен това е чудесна, защото може да се окаже обединител на по-прогресивните хора в България, част от които биха гласували за Радев, защото застана срещу системата, но мисля, че Лозан Панов ще завърне част от тях. Много сериозна кандидатура и много навременна“, добави Дайнов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Деня на Информационното общество отбеляза ПТГ „Иван Райнов” - Ямбол

Деня на Информационното общество, който е ипрофесионален празник на специалистите по компютърна техника, информационни технологии и автоматика, отбеляза днес ПТГ „Иван Райнов” - Ямбол. Използвайки съвременните средства за комуникация, онлайн бе проведен иновативен урок. Лектор бе доц. Недева от Факултет „Техника и технологии” в града.