Евгений Дайнов: Трифонов и хората около него не са излезли от 90-те години

NetNews

Вместо да увеличават подкрепата за себе си, от Има такъв народ (ИТН) отварят фронтове навсякъде. Това смята политологът Евгений Дайнов. Според него партията на Слави Трифонов "доста грозно" се е изпокарала с естествените си поддръжници в парламента.

Дайнов видя и проблем в сблъсъка със служебното правителство в лицето на двама министри. Определи всичко това като "много тежка стратегическа грешка“.

"Изводът е, че ГЕРБ и ДПС са много доволни от вчерашния ден, защото рязко намаляха шансовете да се направи правителство, което да направи това, което Слави Трифонов нарече „изчегъртване“, тоест да премахне всичките гнездовища, корупционни, на двете партии, които са разхвърляне навсякъде. Затова ръкопляскаха", коментира пред БНР политологът.

Дайнов е категоричен, че при Слави Трифонов и хората му е налице „много тежко противоречие и културно ненапасване с времето“.

"Слави Трифонов и хората покрай него обаче не са излезли от 90-те години. Вижте колко прилича поведението им на това на Бойко Борисов. Това е културна бомба, заложена от самото начало под проекта „ИТН“ и тя се гръмна. Припървата политическа трудност, на която се натъкнаха, те отговориха с арсенала на 90-те години – с грубо говорене и с доноси“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Фронтменът на R.E.M. зарадва Иво Димчев с покана

Да пият бира заедно – такава покана лично е отправил вокалистът на легендарната американска рок група R.E.M.- Майкъл Стайп, към екстравагантният български певец Иво Димчев. Изненадващото предложение е дошло след като изпълнителят на Losing My Religion e прочел статията за родния музикант в онлайн изданието на престижното списание Тhe New […]