Евтин зеленчук пази от рак

AdminNetNews

Бялото зеле със сигурност присъства в кухнята на всяка домакиня.

Специалистите твърдят, че редовната консумация на този зеленчук предпазва от рак и забавя стареенето.

Наричат още този зеленчук „кралят на градината“. И то с право, защото е много здравословен, пълен е с витамини и минерали, а също така е много вкусно.

Бялото зеле има много полезни свойства. Този уникален продукт е в състояние да поддържа имунитета ни за дълго време. Съдържанието на аскорбинова киселина в него предпазва от злокачествени тумори.

Честата консумация на зеле подобрява здравето, помага за елиминирането на токсините и дори забавя стареенето на организма, според китайското издание Sina.

Съдържащите се в зелето органични киселини и фибри имат положителен ефект върху стомашно-чревния тракт – повишават производството на ензими и изхвърлят застоялата жлъчка. Фибрите също така регулират нивата на холестерола, а калият, който е в изобилие в зелето, нормализира работата на сърцето.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Разкриха подробности за новите договори на Мюлер, Нойер и Левандовски

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер потвърди, че преговорите с Томас Мюлер и Мануел Нойер за удължаване на договорите им изглеждат обещаващи. „Нещата изглеждат много добре с Томас Мюлер и Мануел Нойер. В напреднали преговори сме и мисля, че скоро ще можем да обявим нещо“, каза Хайнер пред „Bild“ след […]