Една от 25-те най-скъпи G-класи в света се появи в Украйна

NetNews

Brabus 900 Rocket Edition G Wagon се нарежда сред най-бързите и скъпи SUV-та с четири колела на планетата. Тиражът на модела е 25 екземпляра, а цената започва от 571 270 евро. И един от тези „джипове“ отиде не в Монако или Дубай, а в… Украйна.

Въпреки аеродинамиката на тухла (или ретро хладилник), наточеният Gelendvagen Brabus 900 Rocket Edition G е в състояние да ускори от място до 100 км в час за 3.7 (!) секунди, а максималната му скорост е електронно ограничена на около 280 км/ч.

Една от 25-те най-скъпи G-класи в света се появи в Украйна

Двигателят на Brabus 900 Rocket е с работен обем 4.5 литра и развива мощност от 900 конски сили и 1250 Нм въртящ момент. Капакът (и не само) е изработен от въглеродни влакна, а външният вид се подсилва от лаконични, но зли дифузори и въздухозаборник.

24-цоловите джанти Monoblock Z Platinum Edition и, разбира се, напълно променен интериор допълват картината. Всичко това, гарнирано с всевъзможни екстри се предлага само в два цвята: Stealth Grey или Signature Black. В нашия случай имаме последния вариант.

Една от 25-те най-скъпи G-класи в света се появи в Украйна

Поставете оценка:

3.2

Оценка 3.2 от 10 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Македонците мразят българите за едно, сърбите за друго

Снимка: БГНЕС Една по-голяма част от македонците са възпитавани да мразят българите. Македонците мразят сърбите за друго, а албанците за трето. В Македония всички очакваха заседанието на КСНС. Никой не е изненадан от твърдата, ясна и чиста позиция на президента Румен Радев. Това заяви пред БНР журналистът от Република Северна […]