Ед Шийран пак е под карантина

NetNews

Британският певец Ед Шийран е под карантина заради контакт със заразен с коронавирус, писа "Daily Mail". За втори път в рамките на няколко седмици музикантът е принуден да се самоизолира заради COVID-19.

Последната публична поява на изпълнителя беше на стадион "Уембли" по време на футболния мач от Европейското първенство между Англия и Германия на 29 юни. След края на спортната среща певецът е забелязан да поздравява футболистите на Англия заедно с другите специални гости на събитието – херцога и херцогинята на Кембридж, принц Джордж и Дейвид Бекъм.

Не е ясно къде точно Шийран е бил в контакт с болен от COVID-19. Тестът на му е отрицателен, но той ще спази въведените от британските власти изисквания и ще се самоизолира за 10 дни в дома си в Съфолк.

Музикантът беше под карантина преди няколко седмици, след като се завърна от САЩ, където представи новия си сингъл "Вad Habits", припомня БТА. Заради втората карантина той е принуден да отложи събития, свързани с представянето на песента.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лудогорец ще се мъчи в Шампионска лига, ако отстрани Мура

Чудото за Лудогорец не се случи! Динамо (Загреб) отстрани Валур и по този начин остави разградчани в урната на непоставените за третия предварителен кръг на Шампионска лига. Ако българският шампион отстрани словенския Мура, то той ще срещне изключително сериозен противник в следващия етап на надпреварата. Ето кои са евентуалните съперници […]