Екзекутираха по мъчителен начин изнасилвач и убиец на момиче

NetNews

Осъденият на смърт Уесли Ира Пърки е претърпял "мъчителна" екзекуция, която го е карала да се чувства "сякаш се дави", разкри мрачна аутопсия. Той получи смъртоносна инжекция с пентобарбитал, след като беше осъден на смърт за изнасилване и убийство на тийнейджърка.

Аутопсията на 68-годишния мъж разкрива, че течността бързо е навлязла в белите му дробове и трахеята, причинявайки усещане за „почти удавяне“. Медицински експерт го описа като „сред най-мъчителните чувства, познати на човека“. Д-р Гейл Ван Норман каза, че подобно на наводнение запълване на белите дробове на Пурки може да се случи само, когато човек все още е жив. „Виртуална медицинска сигурност е, че повечето, ако не и всички затворници, ще изпитват мъчителни страдания, включително усещания за удавяне и задушаване от (наркотика) пентобарбитал“, каза тя пред news.com.au, цитиран от "Блиц".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КАТ със спецоперация по пътищата към зимните ни курорти

През следващите дни КАТ ще проведе спецоперация по пътищата към зимните курорти на страната. Причината е, че се очаква със затоплянето на времето да се засили трафикът към тях. Ограничението на скоростта ще се следи с мобилни камери, а особено внимание ще бъде отделяно върху агресивното шофиране и непозволените маневри. […]