Елена Нонева пред ФАКТИ: Бяхме излъгани от ПП

NetNews

След като имахме споразумение с „Продължаваме промяната“ , което следваше да бъде изпълнено, а не само обещано, ние се почувствахме излъгани, защото не се спазваха политическите убеждения на нашата партия. Законът за КПКОМПИ беше основния закон, за който говорехме от самото начало, но той видя бял свят след като падна правителството. Тези 7 месеца бяха загубени, защото през тях реално не се приемаха закони. Това обяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Елена Нонева, лидер на политическо движение „Социалдемократи“ .

Конфликтът в Украйна трябва да бъде решен, но без да се замесваме. Ето например на мен не ми стана ясно, защо бяха изгонени руските дипломати, кой от тях точно беше шпионин, защо трябваше да прекъсване едни взаимоотношения с Русия. Трябва да поддържаме не само добри отношения със страните от ЕС, но и с всички останали.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Гърция не е на нивото на Турция, каза Ердоган

„Бих искал да направя следното напомняне за Гърция, която напоследък засили тормоза и грубостта си към нашата страна. Гърция не е на нашето ниво, тъй като не е равна на нас нито в политическо, нито в икономическо, нито във военно отношение“. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган след заседание […]