Емил Василев: Отстраненият днес шеф на ДАНС бе като домашен любимец за Борисов

NetNews

Обществена тайна е, че отстраненият днес шеф на ДАНС бе като домашен любимец за Баце. Говореше си с него като с кучето си Борко. Контраразузнаването бе превърнато в обслужващ информационен придатък на управляващата мутро-ченгесарска шайка.

Това коментира във "Фейсбук" адвокат Емил Василев.

Както ГДБОП се използваше за изпълнение на мокри поръчки срещу политически и икономически конкуренти през специализираните наказателни съдилища. Каква национална сигурност, какви български интереси?! Всичко през последното десетилетие бе корупция, злоупотреби-финансови и властови, калинки и купища пари за олигархичния кръг, комуто бе дадено да източва цялата икономика + еврофондовете.

Разкрили били руски шпионски мрежи… ха-ха! Първо им построихме "Балкански поток" с три милиарда от залъка на българския данъкоплатец, пък после ги разкрихме как ни шпионирали, за да се правят бацетата на "десни" и на "европейци". Смех!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Духовият оркестър при НЧ „Съгласие-1862“ - Ямбол с концерти на открито в парка през юни

Духовият оркестър при Народно читалище „Съгласие-1862“ – Ямбол отново ще свири за жителите и гостите на града. Първият от поредицата концерти ще бъде на 3 юни. Следващите ще се състоят на 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25 и 26 юни. Всички концерти ще започват в 19:00 […]