„Ергенът“ разказа как е хванал бивша половинка в изневяра

NetNews

Виктор Стоянов несъмнено е най-желаният и търсен мъж в България към днешна дата. Все пак, той е в главната роля в романтичното риалити предаване „Ергенът“, а по всичко личи, че дори след предаването любовният му статут е непроменен. Оказва се обаче, че дори и той е имал своите слаби моменти и е бил мамен.

По време на задушевен разговор в компанията на Деница, много болезнени спомени и за двамата изплуваха на повърхността. Успешната блондинка сподели, че е хванала бившия си приятел в лъжа, след като той уж бил тренирал, но спортните му тениски били неизползвани.

„Живеех с този мъж и винаги съм му имала пълно доверие за всичко, никога не съм се съмнявала в него. Веднъж ми каза, че е ходил на езерото Панчареево, за да гребе, но видях, че и двете му тениски са напълно чисти и всъщност не ги е използвал. Когато го попитах дали е спортувал, той отговори, че е… Почувствах се излъгана, все едно ти забиват нож в гърба.

На свой ред Виктор също сподели своя горчив опит. Той е бил излъган, че половинката му е в командировка на морето, но се оказало, че тя е там, но с друг мъж.

„С близък приятел отиваме да я изненадаме на морето, спираме по пътя, за да купя букет. Е, изненадах я, но не само нея. Изненадах и себе си. Не ме болеше толкова от самата изневяра, а че в този момент тя беше и най-добрият ми приятел, почувствах се сам, изоставен.“

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Намушкали мъжа в Казанлък заради пари

Млад мъж беше намушкан с нож в центъра на Казанлък, предаде кореспондентът на NOVA в града. Инцидентът е станал до кафене, в близост до училище след спор между жертвата и нападателя. Според местни хора става дума за дълг, който пострадалият не могъл да върне. Раненият е 32-годишен. Намушкан е в […]