Ериксен научава съдбата си скоро

NetNews

Кристиан Ериксен се завръща в клубния си тим Интер, където ще бъде подложен на обстойни медицински прегледи, преди лекарските екипи да дадат окончателното си мнение за съдбата му в Серия А. Както е известно, според местните правила, играч няма право да се състезава в шампионата, ако има поставен дефибрилатор. Именно такъв е случаят с датския национал, който колабира по време на първия двубой на Дания от UEFA EURO 2020 срещу Финландия преди близо два месеца.

Очаква се медицинските лица в Интер да се произнесат окончателно през следващата седмица.

Дори Ериксен да получи зелена светлина, за да играе, то това едва ли би било възможно да се случи в следващите поне шест месеца. Датчанинът ще може само да тренира със своите съотборници, но не и да взима участие в мачове със състезателен характер, в които натоварванията са изключително големи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Росатом“ удължава периода на работа на атомните ледоразбивачи

Руската корпорация „Росатом“ и най-големият производител на паладий и рафиниран никел в Русия – „Норникел“, удължиха споразумението си за сътрудничество до 2030 г., включващо комплексно съпровождане на плавателни съдове от ледоразбивачи в акваторията на Северния морски път. Документът бе подписан от първия заместник генерален директор на „Росатом“ Кирил Комаров и […]