Ето какви ще са характеристиките на новия Huawei P50 Pro

NetNews

След като преди няколко дни ви показахме видео на новия флагман на Huawei, ето че ден преди официалната му премиера се появиха и пълните му характеристики. Информацията се появи в сайта mysmartprice и разкрива данните само на най-скъпата Pro версия.

Huawei P50 Pro 4G ще разчита на процесор Kirin 9000 и RAM памет от 8GB. Вътрешната памет ще варира между 256GB и 512GB, като на разположение ще има и слот за NM карта с максимална памет от 256GB.

Дисплеят ще е с диагонал от 6.6 инча и OLED панел със 120Hz честота и резолюция от 2700х1228 пиксела. Под него ще е разположен и пръстов отпечатък, а за феновете на лицевото разпознаване ще има и такава функция.

На гърба ще намерим общо четири камери с 50-мегапикселов сензор за главната оптика с оптична стабилизация. Смартфонът получава и възможност за заснемане на видео с 960 кадъра в секунда в резолюция от 1080p. Батерията е с големина от 4360мАч и поддържа бъезо зареждане с до 66W.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Румен Гечев: Вижданията ни за икономическа политика съвпадат с тези на ИТН

„Имаме добри новини. Бяхме настроени позитивно, тъй като внимателно анализирахме икономическата програма на ИТН и видяхме, че техните основни стълбове за провеждане на икономическа политика в краткосрочен и дългосрочен период съвпадат с нашите виждания от последните години. Причините за това е, че и двете страни са ползвали опитите на страните-членки […]