Ето какво ще търсят от ЦСКА на трансферния пазар през зимата

NetNews

ЦСКА със сигурност ще привлече централен нападател по време на зимната пауза, когато е възможен трансфер на Али Coy. Нуждата от такъв си проличава най-вече в двубоите на ''червените'' от груповата фаза на Лига Европа. В търсенето на силен играч на този пост контактите си е впрегнал и новият технически директор Алън Пардю, пише в-к „Тема спорт“.

Освен атаката, червените ще опитат да подсилят и останалите линии. Целта е да бъдат привлечени още дефанзивен халф и централен защитник. Играчи на тези позиции са нужни с оглед въведената схема от треньора Бруно Акрапович. Най-голяма е нуждата от разбивач. В момента на „Армията“ има само един такъв полузащитник – Амос Юга. Наложи се в тази роля да бъде преквалифициран и бразилецът Жеферсон, който се справя по-добре в средата на терена, отколкото на номиналната си позиция – ляв краен бранител.

Привличането на още един централен защитник също е наложително. Освен титулярите Антов, Занев и Матей, ЦСКА има само Пламен Гълъбов, който така и не е убедил с представянето си на „Армията“, че може да се превърне в основен футболист на отбора. При евентуално наказание и контузия ''червените'' ще увиснат в тази зона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Почина дългогодишният директор на столичния зоопарк д-р Иван Иванов

На 2 декември на 69-годишна възраст внезапно е починал д-р Иван Иванов. Д-р Иванов ръководеше столичния зоопарк от 1995 г. до 2014 г. По негова инициатива зоологическата градина става кандидат-член на Европейската асоциация на зоопарковете и аквариумите (ЕАЗА), основани са и дарителската програма на зоопарка, и Екологичният научно-образователен център. "Д-р […]