Ето как мъжете записват любовницата си в телефона

NetNews

Мъжете могат да бъдат много изобретателни и да успеят да крият любовницата си от нищо неподозиращата си съпруга в продължение на години. В този материал woman.bg. насочва вниманието към методите, които използват представителите на силния пол, за да потулят историята с другата жена, а по-конкретно как обикновено я записват в телефона си.

Както е известно, почти няма жена на този свят, която да не иска да надникне в телефона на мъжа си, за да провери има ли в него обезпокоителна комуникация с друга жена. Колкото и странно да ви звучи, лидер в класацията на най-използваните думи, с които мъжете записват любовниците си, е водопроводчик.

На второ място е непознат номер, т.е записват нещо като “мошеник” или “не вдигай”. Следват мъжки имена от рода на Михаил, Борис и др., както и женски имена, придружени от уточнението “работа” или “офис”.

Възможно е неверният мъж да въведе номера на любовницата си само с фамилия, но в мъжки род – например “Иванов”. Освен водопроводчик мамещите могат да скрият любовницата и зад названия като “стоматолог”, “пекарна”, “пица”, “такси”, “банка” и т.н.

Същото важи и в обратна посока за жените, които изневеряват. Те най-често записват любовника си с названия като „козметик“, „стилист“, „маникюр“ и др.

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ уверено по пътя към декриминализиране на канабиса

Снимка: архив, БГНЕС Камарата на представителите в американския Конгрес одобри законопроект, целящ да извади канабиса от федералния списък на опасни наркотици. Това е първа стъпка към декриминализирането на канабиса на федерално ниво, след като това вече се случи в няколко американски щата. Срещу проекта на нормативен акт гласуваха 204 членове […]